вторник, 31 май 2011 г.

Да спиш в католическа църква

Нали не си мислите, че вече обикалянето на Родопите ни задоволява... Този път решихме да направим нещо по-нетрадиционно, дори за нас- спахме в пансиона на една католическа църква в село Белозем... Само като се сетя и ме напушва смях.. Как въобще ни хрумна.. Ама така е -фотографията иска жертви... Нали идваха цели четири почивни дни и хич не ни се стоеше в София..
Белозем не е напълно непозната дестинация за нас.. Вече бяхме ходили там да снимаме чапли.. А и бяхме чули, че е Европейско село на щъркелите.. А там наистина има много щъркели..
Разбира се тръгнахме късно от София, за да изпуснем трафика и многото коли на всички бягащи като нас от шумната и мръсна столица..

Как се ориентирахме, честно казано, въобще не знам... По едно време си мислех,че вместо в Белозем ще спим в Бургас... Че Марти кара доста "бавничко"...
Пристигнахме  горе-долу на време, но отчето беше отпрашил за Пловдив, та се наложи да го чакаме.. Задачката не беше много трудна- имахме 4 бутилки вино на разположение..
Не бива да забравя да кажа, че дори в този късен час и слабо осветление си личеше колко добре поддържана е католическата църква и колко красив двор има..

Няма коментари:

Публикуване на коментар